På Lidaforsgården, som drivits som Pensionat sedan 1906 finns nästan alla de gamla byggnaderna kvar. Här finns lokalerna för en liten intim middag, eller för jättekalas, för bröllop och musik- evenemang. Här finns lokalerna för kurs och konferens. Här finns en underbar trädgård. Det finns 16 sängplatser.
 
 
     
   
Paviljongen, eller sommarmatsalen som den ursprungligen kallades då den byggdes 1910, är på 11 x 12 meter, har kupoltak och 596 spröjsade små fönster runt om. Man kan knappast finna en vackrare lokal för stora middagar, kalas och bröllop än Lidaforsgårdens paviljong. Infravärme gör att den kan användas april till oktober.
   
 
 
För Restaurang gäster finns i huvud- byggnaden fyra matsalar med plats för 8 gäster i den minsta och upp till 45 gäster i den största. April till oktober kan man också sitta i den unika glaspaviljongen med plats för 70-80 personer. Lidaforsgården är känd för sin goda mat. Vi lägger stor vikt vid råvarorna och tillagningen. I menyerna återfinns allt från traditionell svensk mat till menyer, inspirerade från det franska och italienska köket. Vi har fullständiga rättigheter.